Welkom bij Boca's

Bij Boca's eet je waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Overdag vind je op onze kaart een uitgebreide selectie aan kleine broodjes (Boca's). Later op de dag en avond borrelplateaus, de lekkerste happen, soepen & salades. Kortom, Boca's is er voor ontbijt, lunch, borrel en dan nog meer borrel. Daarnaast mag er gedanst worden.

Ervaringen

Heerlijk geluncht hier. Je mag beleg kiezen en krijgt dan broodjes wit of bruin. Ook soep gekozen, was echt een smaak explosie, de lekkerste courgettesoep met zalm ooit gehad. Bediening is heel vriendelijk en houdt goed rekening met eventuele allergieën of intoleranties. Top lunch plek!!

Jara J

Leuk plekje in het centrum. Aangename service van de zeer enthousiaste ober en lekkere snelle broodjes. Meer moet het niet zijn.

Hans V, Leuven

Goede bediening, lekker eten en prettige sfeer zorgden voor een top avond! Leuk origineel concept met de verschillende plateau's waarbij je de hapjes deelt maakt het gezellig. Prijs/kwaliteit is goed.

Thijs H, Amsterdam
Background Image
Background Image
Dag

Een van de moeilijkste keuzes in een mensenleven: het kiezen van een broodje bij ontbijt of lunch.

Bij Boca's hoef je niet te kiezen. Je bestelt gewoon meerdere kleine broodjes. Een plank met broodjes. En heb je dan nog honger, dan bestel je er gewoon nog een paar bij. En wat er dan op zit? Dat bepaal je zelf natuurlijk.

Je kunt kiezen uit 'bekende' en 'vernieuwende' broodjes. Van oude kaas met mosterd en zuur tot biefstuk met chimichurri, van falafel met Tzatziki tot Manchego met vijgencompôte.

In de ochtend serveren wij ook Griekse Yoghurt met vers fruit en noten, uistmijters en zelfs een hangover breakfast, mocht je even te diep in het glaasje hebben gekeken,,

Bekijk het menu

Avond

Vandaag de dag wint de borrel het steeds vaker van het diner. En wij kunnen dat alleen maar toejuichen.

Echt uit eten gaan voelt namelijk vaak als een verplichting. Net als je lekker aan het borrelen bent, vraagt er iemand: "wat doen we eigenlijk met eten?".

Wij zeggen: doorborrelen. Want bij Boca's kun je borrelen zonder het eten over te slaan. De late borrel van Boca's biedt genoeg om zelfs de grootste 'foodies' tot zwijgen te brengen. Gambakroketjes, mini (vegan) kapsalon, bruschetta’s, oreo pizza’s en nog veel meer. Dit alles verfijnd, op smaak en betaalbaar.

Later op de avond zullen de lichten dimmen en gaat het muziekvolume omhoog, ja er mag gedanst worden...

Bekijk het menu

Groepen
Boca’s (gedeeltelijk) afhuren voor je bedrijfsborrel/huwelijk/21diner? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn, want we kunnen groepen van 50 (Boca’s Amsterdam) tot 100 (Boca’s Rotterdam) kwijt. Wij zorgen voor de borrel en de drank, dan kunnen jullie ontspannen genieten. En als je versiering wilt ophangen, kan dat ;) Ow ja er mag ook gedanst worden! Heb je een budget of barra libre, mail ons op info@bar-bocas.nl

Hasta la Boca's